Eurolla Enemmän

Motivoiva koulutus jokaiselle työntekijälle, jonka työhön liittyy asiakaspalvelua ja myyntityötä.

Miksi valita juuri meidät?

Koulutuksen avulla saat yritykseesi lisää intoa ja tehoa tuottavaan myyntiin. Hyvin valmennettu huippumyyjä menestyy. Me takaamme, että myyjät innostuvat ja innostujat onnistuvat - VARMASTI!

Koulutus innostaa jokaisen myymään ja palvelemaan asiakkaita tekemällä lisämyyntiä. Se saa osallistujat oivaltamaan hyvän asiakaspalvelun ja myynnin eri vaiheiden merkityksen. Koulutuksessa hyödynnetään sekä huumorin voimaa että kisaamisen tuomaa energiaa. Koulutuksen opit on helppo omaksua ja soveltaa myyntiin ja työyhteisön eri tilanteisiin. Eurolla Enemmän -koulutus sitouttaa työntekijää työskentelemään motivoituneesti paremman työhyvinvoinnin ja asiakaspalvelun puolesta.

Kaksi kouluttajaa: Mukaansatempaavia, herättäviä ja todellisia esimerkkejä niin huikeista kuin surkeista asiakastilanteista. Tilaa koulutus, kun haluat kasvattaa myyntiä motivoituneella, ammattitaitoisella myyntityöllä.

Koulutuksen tavoitteet:

  • Auttaa oivaltamaan myynnin huikeat mahdollisuudet.
  • Antaa jokaiselle valmiudet lisämyynnin tekemiseen.
  • Auttaa oivaltamaan kysymysten merkityksen tarpeiden luonnissa ja hyödyntämään sitä lisämyynnin tekemisessä.
  • Antaa kauppiaalle ja esimiehille valmiudet lisämyynnin seurantaan.

Koulutuksista voidaan myös räätälöidä ohjelmanumero henkilöstön illanistujaisiin, TYKY-päiviin tmv. virkistystapahtumiin.

Toteutus:
Kaksi ryhmää (ryhmä max 10 hlöä), klo 9-12 ja 12:30-15:30 tai yhdessä ryhmässä esim. iltakoulutuksena 18-21
Koulutuspäivän hinta: 2290 € + alv 24 %  + matkakulut