Tähtitekijäksi 1 & 2

Koulutus, joka nostaa työntekijöiden motivaation uudelle tasolle, tehostaa henkilöstön tuloksellista toimintaa sekä parantaa tiimityötä. Tämä erilainen, innostava ja mukaansatempaava koulutus on toteutettu mm. monissa kunnissa sekä useilla suorittavaa työtä tekevillä aloilla (mm. puhtaanapito, kiinteistönhuolto, ravintola, leipomo ja puutarha-ala).

Koulutus sitouttaa ja motivoi työntekijät arvostamaan työpaikkaansa uudella tavalla. Koulutus auttaa oivaltamaan millainen on hyvä työntekijä, joka on yrityksen käyntikortti ja miten joustavuus ja tiimityö näkyy arjessa. Loistavia huumorilla väritettyjä esimerkkejä niin erinomaisen ahkerista työntekijöistä kuin toivomisen varaa herättävistä tilanteista.

Kun tiedämme toiveenne, räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeita parhaiten palvelevan koulutuskokonaisuuden.

1. koulutuspäivä: Tähtitekijäksi 1
Tähtitekijäksi 1 -koulutus auttaa oivaltamaan omia asenteita ja suhtautumismalleja työhön ja huomaamaan näiden seurauksia. Koulutus herättää, innostaa ja aktivoi jokaisen miettimään omaa panostaan työyhteisössä ja oivaltamaan, miten joustavuus - tai sen puute - näkyy yksilön toiminnassa. Koulutuksessa jokainen ymmärtää, että työntekijä on työpaikkansa käyntikortti.

2. koulutuspäivä: Tähtitekijäksi 2
Tähtitekijäksi 2 -koulutus herättää, innostaa ja aktivoi jokaisen miettimään omaa panostaan hyvässä vuorovaikutuksessa. Koulutuksessa hyödynnetään huumoria ja draamaa haastavien tilanteiden ratkaisemisessa ja koulutus saa huomaamaan, millä konkreettisilla keinoilla henkilökunta menestyy arjen tilanteissa ja viestinnässä.

Tavoitteet

  • Auttaa jokaista oivaltamaan oma panos tiimipelaajana
  • Tsempata koko työyhteisö motivoitumaan työstään uudella tavalla
  • Herättää, innostaa ja aktivoida jokaista työntekijää oivaltamaan oman työn merkitys
  • Antaa käytännönläheisiä esimerkkejä jokaisen oman roolin lisäämiseen: työntekijä, joka arvostaa työpaikkaansa on valmis tekemään myös tulosta yhteisten tavoitteiden hyväksi.
  • Auttaa jokaista oivaltamaan oma osuus vuorovaikutuksessa tiimipelaajana

Toteutus:
Koulutus toteutetaan kaksivaiheisesti (ryhmä max 15 hlöä)
päivä 1: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16
päivä 2: kaksi ryhmää, klo 9-12 ja 13-16

Koulutuspäivien väli 4-6 kuukautta

Hinta/koulutuspäivä: 2290 € + alv 24 % + matkakulut