Saitteko kehittämistukea? Kehitä Kouluttamalla!

Hyvä Yrittäjä!


Saiko yrityksesi kehittämistukea?

Kehitä nyt henkilökuntaasi kouluttamalla!

Tilaa henkilökunnallesi juuri teille sopiva koulutus!


Useat yritykset ovat jo ottaneet meihin yhteyttä ja hyötyneet suosituimmista koulutuksistamme:


EUROLLA ENEMMÄN

Motivoiva koulutus jokaiselle asiakaspalvelun ja myyntityön nostamiseen!

Koulutus innostaa jokaisen myymään ja palvelemaan asiakkaita tekemällä lisämyyntiä.
Se saa osallistujat oivaltamaan hyvän asiakaspalvelun ja myynnin eri vaiheiden merkityksen. Koulutuksessa hyödynnetään sekä huumorin voimaa että kisaamisen tuomaa energiaa. Koulutuksen opit on helppo omaksua ja soveltaa myyntiin ja työyhteisön eri tilanteisiin.

Eurolla Enemmän -koulutus sitouttaa työntekijää työskentelemään motivoituneesti paremman työhyvinvoinnin
ja asiakaspalvelun puolesta.
 
https://sydamennoste.fi/koulutukset/myynti-ja-asiakaspalvelu/eurolla-enemman/TYÖNTEKIJÄSTÄ TÄHTITEKIJÄKSI JA TIIMITAITURIKSI:

Koulutus joka nostaa työntekijöiden motivaation uudelle tasolle, tehostaa henkilöstön tuloksellista toimintaa sekä parantaa tiimityötä.
Tämä erilainen, innostava ja mukaansatempaava koulutus on toteutettu mm.  monissa kunnissa sekä useilla suorittavaa työtä tekevillä aloilla (mm. puhtaanapito, kiinteistönhuolto, ravintola, leipomo ja puutarha-ala).

Koulutus auttaa oivaltamaan millainen on hyvä työntekijä, joka on yrityksen käyntikortti ja miten joustavuus ja tiimityö näkyy arjessa. Loistavia huumorilla väritettyjä esimerkkejä niin erinomaisen ahkerista työntekijöistä kuin toivomisen varaa herättävistä tilanteista.

Kun tiedämme toiveenne, räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeita parhaiten palvelevan koulutuskokonaisuuden.

https://sydamennoste.fi/koulutukset/tyomotivaatio-ja-kehittyminen/tyontekijasta-tahtitekijaksi/TYÖHYVINVOINNIN TYÖVÄLINEET TIIMITAITURIKSI:
 
Yksilön ja tiimin jaksamiseen keskittyvä koulutus, joka nostaa työhyvinvoinnin uudelle tasolle. Kun henkilökunta voi hyvin ja työskentelee iloisella mielellä, tulokset paranevat. Hyvinvointi näkyy muun muassa kustannustehokkuutena, sairauspoissaolojen vähenemisenä, osaamisen jakamisella sekä työntekijöiden sitoutumisena. Hiljainen tieto tulee näkyväksi sekä asiakkaiden, työyhteisön että yrityksen hyödyksi.

Hyvinvoivalla henkilöstöllä on myös suora vaikutus yrityskuvaan.

Koulutuksen jälkeen työntekijä jaksaa paremmin ja yritys hyötyy tehokkaiden ja motivoituneiden työntekijöiden työpanoksesta.

https://sydamennoste.fi/koulutukset/tyohyvinvointi/tyohyvinvoinnin-tyovalineet-tiimitaituriksi/