Sydämen Noste

Haluatteko kokea koulutuksen, jonka aikaansaamat positiiviset vaikutukset ja muutokset näkyvät tuloksissanne? Sydämen Nosteen erilaiset yritys- ja työyhteisökohtaiset koulutukset ovat mullistaneet koulutusmaailmaa. Koulutus voi todellakin olla samaan aikaan hauska, mieleen jäävä kuin konkreettisia työkaluja ja tärkeitä aiheita käytännönläheisesti käsittelevä. Meidän koulutukset on innostavia ja hauskoja, ja ne herättävät eloon työyhteisön energian -  koulutustemme avulla pystytte saavuttamaan yhdessä asetettuja tavoitteita ilolla. 

Sydämen Nosteen kouluttajilla on laaja osaaminen. Kouluttajat ja työnohjaajat ovat kokeneita ryhmä- ja työnohjaajia niin useiden toimialojen työntekijöille kuin ylemmälle johdolle. Laaja asiakaskuntamme kattaa sekä kunnallista että yksityistä puolta sekä useita säätiöitä ja yrityksiä. Sydämen Nosteen koulutukset ovat tarkasti konseptoituja, ja tulette itse näkemään, miten työntekijöidemme osaaminen näkyy myös loistavana ja korkeana tasalaatuisuutena. Jokainen koulutus räätälöidään huomioiden kunkin asiakkaan erityispiirteet ja toiveet. Lue alta lisää esittelyjä meistä ja ole yhteydessä kun haluat tilata teille koulutuksen, joka muistetaan ja jonka tulokset te näette arjessa.

Ota yhteyttä

Hallitus

Matti Korhonen

Hpj. Toimitusjohtaja

Matti on Sydämen Nosteen toimitusjohtaja ja toinen omistajista. Hän on idearikas organisaattori, joka kuuntelee muita ja saa ympärillä olevat innostumaan ja pelaamaan yhteen. Työssään Matti nauttii erityisesti, kun työyhteisöllä on virtaa  ja innostusta työhön ja sen näkee usein siitä, että projektit valmistuvat koko tiimin voimin - ja siitä on ilo antaa kiitosta työntekijöille. Taito nähdä kokonaisuus ja se miten tavoitteisiin ja tuloksiin päästään on Matin todellinen supervoima. Hän ei ole pelkästään ideoija ja kehittäjä vaan on myös todellinen toteuttaja. 

Matti on solmujen selvittelijä niin työssä kuin vedenkin päällä ja vapaa-aikana hän nauttii kalastamisesta, luonnossa liikkumisesta ja musiikista.

Tanja Korhonen

Kehitysjohtaja

Sydämen Nosteen kehitysjohtaja Tanja johtaa toisena omistajana Sydämen Nostetta laajalla työnkuvalla ja tekemisellä.  Yritysten ja työyhteisöjen onnistuminen ja menestyminen on sydämen asia. Tanjalla on vahva kokemus koulutusmaailmasta ja hän jakaa osaamistaan koko Sydämen Nosteen porukalle. Määrätietoinen rohkea asenne tarttua haastaviinkiin tilanteisiin yhdistettynä Tanjan asiakkaita kuuntelevaan asenteeseen on näyttänyt tiimille mallia miten asiakkaita autetaan "kädet savessa". Luovat uudet ratkaisut,  periksiantamaton asenne ja innovatiivinen ote - lähes kaikki on mahdollista kun Tanja tarttuu toimeen ja muistaa meidän referenssit ja tilanteet, joissa olemme voineet työyhteisöjä auttaa.

Vapaa-ajalla Tanja löytää voimaa luonnon kauneudesta ja hän arvostaa ja näkee jokaisen yksilön potentiaalin - keskustelemalla oppii koko ajan lisää! Matkailu avartaa!

Palvelutiimi

Annamarja Argillander

Markkinointipäällikkö / Kouluttaja

Annamarja on Sydämen Nosteen markkinointipäällikkö ja kouluttaja. Hän on palvelutiimin todellinen sydän, jolla on pitkä kokemus esihenkilötyöstä, tiimien vetämisestä ja henkilöstöpäällikkönä toimimisesta.  Annamarja on velho löytämään asiakkaalle aina parhaan mahdollisen koulutuksen ja hänelle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet. Positiivinen, energinen, aito ja heittäytyvä hyväntuulinen tekeminen on olennainen osa Annamarjan tapaa tehdä työtä.

Annamarjalla on laaja ja monipuolinen koulutustausta ja viimeisimpänä hän on suorittanut myynnin ammattitutkinnon, esimiehen erikoisammattitutkinnon ja liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Hän on syventänyt osaamistaan erityisesti digitaaliseen markkinointiviestinnän ja brändin kehittämiseen alueilla. Palvelutiimin työssään Annamarja pääsee hyödyntämään kaikkea osaamaansa ja jakaa sitä osaamista ja intoa myös muille palvelutiimin jäsenille. 

Työpäivien vastapainoksi Annamarja nauttii perheensä ja ystäviensä seurassa. Matkoillaan hän hakee inspiraatiota ja uusia ideoita, jotka rikastuttavat työyhteisöämme. Vapaa-aikanaan hän löytää itsensä usein bändin managerointihommista ja on aktiivisesti mukana erilaisissa musiikki- ja kulttuuritapahtumissa.

Tuula Hinkkanen

Tuula työskentelee Sydämen Nosteen palvelutiimissä ja hän halua palvella asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tuulalle on tärkeää ymmärtää asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet, jotta hän voi tarjota heille juuri sopivimmat koulutukset. Tuula kuuntele herkällä korvalla asiakasta ja on valmis auttamaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Jo keskustelu Tuulan kanssa puhelimessa on voimauttava ja hyvää energiaa tuova, näin sanovat niin asiakkaat kuin työkaverit. 

Vapaa-aikana Tuula nauttii ulkoilusta, käsitöistä ja lapsenlapsen kanssa touhuamisesta.

Maarit Kuuva

Maarit on palvelutiimin tehopakkaus. Maaritilla on pitkä kokemus koulutusten myynnistä ja hän on todella taitava löytämään yhdessä asiakkaan kanssa juuri ne koulutukset, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet, tavoitteet ja odotukset. Työssä Maarit nauttii erityisesti, kun saa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja palkitsevinta työssä on, kun asiakas antaa positiivista palautetta pidetyistä koulutuksista. Työkaverit kuvaavat häntä sanoin: valoisa, iloinen ja idearikas. Kun itse tietää koulutusten laadun ja tuloksellisuuden, niin niistä asiakkaalle kertominen on Maaritille sydämen asia.  Vapaa-aikana Maarit nauttii luonnosta ja retkeilystä perheen kanssa.

Kouluttajat

Anne Suikkonen

Anne on kouluttaja ja STOry-pätevyyden omaava työnohjaaja. Annella on vahva työkokemus työnohjaamisesta ja kouluttamisesta. Anne on aina valmis laittamaan itsensä likoon auttaakseen toisiakin voimaan hyvin ja kehittymään. Annea innoittaa ratkaisukeskeisyys niin työnohjauksissa kuin koulutuksissa sekä valmentavan johtamisen menetelmät, että tunnejohtajuus taidot. Annen supertaito on että hän osaa olla yhtä aikaa syvällinen ja kepeä. Anne on valtavan kokemuksen omaava ammattilainen, jonka kokemuksesta Sydämen Nosteen kollegatkin saavat oppia. Kouluttamisessa ja työnohjaamisessa on parasta Annen mielestä ihmisten auttaminen, motivointi ja työn kehittäminen. Vapaa-aikana Anne nauttii liikkumisesta ja puutarhanhoidosta.

Tanja Särkimäki

Tanja on kouluttaja, joka uskoo energian ja aitouden voimaan kouluttamisessa. Tanja tukee jokaista koulutettavaa löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään niitä vieläkin paremmaksi. Heittäytyminen, iloisuus, energisyys ja huumori ovat asioita, joilla voi kuvata Tanjan tapaa kouluttaa. Tanja todella välittää koulutukseen osallistujista ja myynnin ideointi saa hänet itsensäkin liekkeihin ja parasta hänen mielestään koulutuksissa on nähdä innostumisen kipinän syttyvän osallistujien silmissä. Vapaa-aikana Tanjan löytää usein luonnosta,vaikka lintubongaamisen tai riippumattoretkeilyn parista.

Anne Penttilä

Kouluttaja

Antti Kuusela

Kouluttaja

Ilari Juslen

Ilari on syntynyt kouluttajaksi. Hän hurmaa koulutuksiin osallistujat helposti lähestyttävällä persoonallaan, nokkelalla huumorilla ja loistavalla ulosannillaan. Ilari on monen alan osaaja, joka kehittää jatkuvasti itseään. Ilari tykkää kohdata uusia ihmisiä ja nauttii Suomen kiertämisestä ja aina uusien koulutusryhmien kohtaamisesta. 

Hyvässä koulutusporukassa on hyvä olla aina yksi Suomen mestari. Ilari on jopa kolminkertainen sellainen. Lajeina pulkanlasku, munkkien syöminen ja Hapkido. Vapaa-aikana Ilari harrastaa muun muassa elokuvien katsomista ja teatterissa käymistä.

Laura Westerholm

Monen kielen taitaja Laura varmistaa että Sydämen Nosteen koulutukset onnistuu niin toisella kotimaisella ruotsilla kuin myös englannilla. Laura on heittäytyvä kouluttaja, jonka hyväntuulisuus ja aurinkoinen asenne ja energia tarttuu muihinkin. Laura nauttii koulutustyössä siitä, kun saa aina tutustua uusiin koulutusryhmiin ja palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla koulutuksen keinoin. Se, että saa tehdä merkityksellistä työtä ja saa siitä palautetta, saa Lauran liekkeihin.

 Työn vastapainona Laura nauttii matkustelusta, lumilautailusta, laulamisesta ja vapaaehtoistyöstä.

Tiina Hiltunen

Tiina toimii Sydämen Nosteella monenlaisissa tehtävissä. Koulutussuunnittelu, kouluttaminen ja työnohjaaminen ovat hänen tehtäviään. Hän on käynyt integratiivisen työnohjaajakoulutuksen ja hän on Suomen työnohjaajat ry:n jäsen.  Tiinalla on pitkä työkokemus opettamisesta ja kouluttamisesta ja hän hyödyntää työssään monipuolisia opintojaan ja pedagogista pätevyyttään. Tiina nauttii kun saa olla  edistämässä työhyvinvointia työpaikoilla ja hän pyrkii aina luomaan koulutus- ja ohjaamistilanteista mahdollisimman dialogisia, osallistavia ja turvallisia. 

Tiina kohtaa toiset eettisesti arvostaen ja näkee aina hyvän toisessa. Työtavaltaan Tiina on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen.  Vapaa-aikana hän nauttii mökkeilystä saaressa vanhalla maatilalla perheensä ja rescue-koiransa Brunon kanssa.

Työnohjaajat

Tiina Hiltunen

 Katso Tiinan esittely kouluttajien tiedoista

Anne Suikkonen

Katso Annen esittely kouluttajien tiedoista

Kuvia meistä