​Asiakkaidemme kertomaa

Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea!

Kauppias Outi Vesanen

K-Citymarket Sastamala

"Meidän koko henkilökunta on käynyt useita Sydämen Nosteen valmennuksia ja koulutuksia. Joka kerta olemme inspiroituneet aivan uudella tavalla ja innolla asiakaspalvelusta ja myynnin tekemisestä. Tulokset näkyvät erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä ja myynnin kasvuna. Henkilökunta on innostunutta ja he ovat asettaneet itselleen kunnianhimoiset tavoitteet sekä myyntiin että asiakastyytyväisyyteen. Kiitos ihanista valmennuksista, voin suositella niitä lämmöllä kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja työyhteisöään."

Kauppias Toni Karjalainen

K-Market Riistaherkku

"Innostavia koulutuspäiviä kerta toisensa jälkeen. Jatkumo koulutuksilla on mielestäni erittäin hyvä ja tärkeä asia. Henkilökunta ahertaa ”välitehtävien” parissa ja odottavat uusia koulutuspäiviä. Koulutuspäivien sisällölliseen viestiin olen päässyt hienosti myös itse vaikuttamaan. Näin olemme päässeet pureutumaan hyvin yksityiskohtaisesti juuri meidän paikan asioihin."

Kauppias Seppo Piipponen

Intersport Kuhmo, Sotkamo, Vuokatti

"Myynti Maestro1 -koulutuksen jälkeen idearikkaan suosittelijamme Sepon kommentti oli: "Se Eurolla Enemmän -koulutus oli kyllä hyvä, mutta tämä taisi olla jopa vielä parempi... Nämä koulutukset ovat herättäneet paljon ajatuksia ja antaneet uusia näkövinkkeleitä. Niin kuin kainuulainen kehu kuuluu: Tuskin siitä haittoo on!"

Kauppias Kalevi Viinamäki

K-Supermarket Hansa, Ulvila

"Erinomaisia erilaisia koulutuksia, jotka toimii."

Liisa Markkula

Mehiläinen Hoivopalvelut Mainiokoti Maaria Turku

"Työhyvinvoinnin koulutukset ovat saaneet meillä erinomaista palautetta ja nämä ovat koulutuksia, jotka todella menevät ihon alle."

Elina Moisala

Turun seudun Bensiinikauppiaat ry

"Huippu koulutus. Otamme näitä lisää, jotta mahdollisimman monet hyötyvät tästä"

Elina Moisala

Turun seudun Bensiinikauppiaat ry

"Koulutuksessa otettiin huomioon toivomani asiat, se avasi silmiä, antoi konkreettisia keinoja työssä jaksamiseen ja keinoja miten lisätä omaa työhyvinvointia. Henkilökuntamme sai tärkeitä työvälineitä arjessa jaksamiseen ja lopputunnelmassa ei säästytty herkistymiseltä. Koulutus todella toimii. Voin todella suositella koulutusta kaikille varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville."

Päiväkodin johtaja Päivi Isopuro

Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona, Salo​

"Kouluttajat innostavia ja asiansa osaavia. Näytelmät hyvin rakennettu; miten tilanteen ei pitänyt mennä vs. miten tilanne hoidettiin rakentavasti ja juuri nimenomaan päiväkotiympäristössä. Se loi tunteen siitä, että koulutus oli hyvin suunniteltu meidän ala huomioiden. Paljon konkreettisia, hyviä työhyvinvoinnin työkaluja, joita voi ottaa heti käyttöön."

Toiminnanjohtaja Kirsi Ruotsalainen

Juvan Kuhanranta

"Koulutukseen osallistui koko henkilökunta (35henkilöä) ja kaikkien kolmen ryhmän palaute oli uskomattoman hyvää. Kouluttajilla todella ammattitaitoa löytää kipupisteitä ja käsitellä ne rakentavalla tavalla. Hyvin käytännönläheinen koulutus, josta saimme evätä jatkaa arjessa."

Henkilökuntien kommentteja

"Avasi paljon asioita ja silmiä. Sain konkreettisia työkaluja, miten pystyn vaikuttamaan työilmapiiriin omassa työssäni. Erinomaiset valmentajat ja mukaansatempaava tapa kouluttaa. Asiasisältö kattava, hyviä käytännön esimerkkejä. Tosi erilainen koulutus: työn iloa ja oppia samassa paketissa!"

Palvelupäällikkö Satu Kristo

Coronaria Botnia 24h Oy

"Koulutus oli mukaansatempaava. Tapa jolla työyhteisön ongelmatilanteita käytiin läpi, oli rakentavaa ja ajatuksia herättävää. Esimiehen näkökulmasta koulutus antoi hyvät työkalut jatkaa työhyvinvoinnin kehittämistä yhdessä työyhteisön kanssa. Kaksiosainen koulutus mahdollistaa työhyvinvoinnin ylläpitämisen arjen kiireissä, koska välitehtävän toteutus puolen vuoden ajan vakiinnuttaa puheeksi oton työhyvinvoinnista henkilöstön kanssa. Tärkeää on, että koulutuksessa on mukana koko henkilöstö, näin saavutetaan ajattelukulttuurin muutosta yhteisen hyvän saavuttamiseen. Kiitos Sydämen Noste.

Kauppias Vesa Jaskari

Neste Kuortane

"Henkilökunta innostui todella paljon koulutuspäivästä. Päivän anti yllätti positiivisesti meidät kaikki. Näitä koulutuksia jatketaan ehdottomasti!"​

Pyydä tarjous!


Varaa aika koulutusasiantuntijamme kanssa niin katsomme teidän tarpeisiin sopivan koulutuksen.


Ota yhteyttä