Asiakkaidemme kertomaa

Koulutuksessa otettiin huomioon toivomani asiat, se avasi silmiä, antoi konkreettisia keinoja työssä jaksamiseen ja keinoja miten lisätä omaa työhyvinvointia. Henkilökuntamme sai tärkeitä työvälineitä arjessa jaksamiseen ja lopputunnelmassa ei säästytty herkistymiseltä. Koulutus todella toimii. Voin todella suositella koulutusta kaikille varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville.

Touhula Korkalovaara Rovaniemi, Päiväkodin Johtaja Minna Leinonen


Innostavia koulutuspäiviä kerta toisensa jälkeen. Jatkumo koulutuksilla on mielestäni erittäin hyvä ja tärkeä asia. Henkilökunta ahertaa ”välitehtävien” parissa ja odottavat uusia koulutuspäiviä. Koulutuspäivien sisällölliseen viestiin olen päässyt hienosti myös itse vaikuttamaan. Näin olemme päässeet pureutumaan hyvin yksityiskohtaisesti juuri meidän paikan asioihin.

Kauppias Toni Karjalainen (K-Market Riistaherkku)

Kouluttajat innostavia ja asiansa osaavia. Näytelmät hyvin rakennettu; miten tilanteen ei pitänyt mennä vs. miten tilanne hoidettiin rakentavasti ja juuri nimenomaan päiväkotiympäristössä. Se loi tunteen siitä, että koulutus oli hyvin suunniteltu meidän ala huomioiden. Paljon konkreettisia, hyviä työhyvinvoinnin työkaluja, joita voi ottaa heti käyttöön.

Päiväkodin johtaja Päivi Isopuro (Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona, Salo)

Koulutukseen osallistui koko henkilökunta (35henkilöä) ja kaikkien kolmen ryhmän palaute oli uskomattoman hyvää. Kouluttajilla todella ammattitaitoa löytää kipupisteitä ja käsitellä ne rakentavalla tavalla. Hyvin käytännönläheinen koulutus, josta saimme evätä jatkaa arjessa.

Toiminnanjohtaja Kirsi Ruotsalainen, Juvan Kuhanranta

Avasi paljon asioita ja silmiä. Sain konkreettisia työkaluja, miten pystyn vaikuttamaan työilmapiiriin omassa työssäni. Erinomaiset valmentajat ja mukaansatempaava tapa kouluttaa. Asiasisältö kattava, hyviä käytännön esimerkkejä. Tosi erilainen koulutus: työn iloa ja oppia samassa paketissa!

Henkilökuntien kommentteja


Edellisen koulutuksen jälkeen teimme kaikkien aikojen kovimman sunnuntaimyynnin sekä viikko- ja kuukausiennätyksen. Toimiiko Eurolla Enemmän -koulutus? TODELLAKIN! Ja koska olen nähnyt käytännössä, että koulutus toimii, tilasin porukallemme myös Myynti Maestro -jatkokoulutuksen.

Kauppias Tanja Udd (Punnitse & Säästä, Kuopio Matkus)


Olen nähnyt henkilökuntani kehittyvän koulutusten ansiosta. Kauppiaan myynnin johtamisella on iso merkitys koulutusten jälkeen. Myynti Maestro -koulutuksen vaikutuksesta porukkamme nosti keskiostosta 1,28?. Koulutusten iloinen ja erilainen tyyli arjen tilanteilla väritettynä tarttuu kuulijoihin.

Kauppias Mika Lankinen (K-Citymarket, äänekoski)


Meidän koko henkilökunta on käynyt useita Sydämen Nosteen valmennuksia ja koulutuksia. Joka kerta olemme inspiroituneet aivan uudella tavalla ja innolla asiakaspalvelusta ja myynnin tekemisestä. Tulokset näkyvät erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä ja myynnin kasvuna. Henkilökunta on innostunutta ja he ovat asettaneet itselleen kunnianhimoiset tavoitteet sekä myyntiin että asiakastyytyväisyyteen. Kiitos ihanista valmennuksista, voin suositella niitä lämmöllä kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja työyhteisöään.

Kauppias Outi Vesanen (K-Citymarket Sastamala)


Myynti Maestro1 -koulutuksen jälkeen idearikkaan suosittelijamme Sepon kommentti oli: "Se Eurolla Enemmän -koulutus oli kyllä hyvä, mutta tämä taisi olla jopa vielä parempi...
Nämä koulutukset ovat herättäneet paljon ajatuksia ja antaneet uusia näkövinkkeleitä. Niin kuin kainuulainen kehu kuuluu: Tuskin siitä haittoo on!

Kauppias Seppo Piipponen (Intersport Kuhmo, Sotkamo, Vuokatti)


Erinomaisia erilaisia koulutuksia, jotka toimii.

Kauppias Kalevi Viinamäki (K-Supermarket Hansa, Ulvila)


Työhyvinvoinnin koulutukset ovat saaneet meillä erinomaista palautetta ja nämä ovat koulutuksia, jotka todella menevät ihon alle.

Liisa Markkula (Mehiläinen Hoivopalvelut Mainiokoti Maaria Turku)


Huippu koulutus. Otamme näitä lisää, jotta mahdollisimman monet hyötyvät tästä

Elina Moisala (Turun seudun Bensiinikauppiaat ry)

Koulutus oli mukaansatempaava. Tapa jolla työyhteisön ongelmatilanteita käytiin läpi, oli rakentavaa ja ajatuksia herättävää. Esimiehen näkökulmasta koulutus antoi hyvät työkalut jatkaa työhyvinvoinnin kehittämistä yhdessä työyhteisön kanssa. Kaksiosainen koulutus mahdollistaa työhyvinvoinnin ylläpitämisen arjen kiireissä, koska välitehtävän toteutus puolen vuoden ajan vakiinnuttaa puheeksi oton työhyvinvoinnista henkilöstön kanssa. Tärkeää on, että koulutuksessa on mukana koko henkilöstö, näin saavutetaan ajattelukulttuurin muutosta yhteisen hyvän saavuttamiseen. Kiitos Sydämen Noste.

Palvelupäällikkö Satu Kristo (Coronaria Botnia 24h Oy)

Henkilökunta innostui todella paljon koulutuspäivästä. Päivän anti yllätti positiivisesti meidät kaikki. Näitä koulutuksia jatketaan ehdottomasti!

Kauppias Vesa Jaskari (Neste Kuortane)